Låssmed i Mölndal

Annons:

Låssmed i Mölndal - duktiga och erfarna låssmeder i Mölndal som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Mölndal. Sammanlagt finns det 1 olika låssmeder i Mölndal som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Mölndal eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Mölndal rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Mölndal för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Mölndal ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Mölndal

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Mölndal vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Mölndal.

Mölndals Låsservice AB
Bergmansg. 22
431 30 Mölndal

Annons:

Kostnad för låssmed i Mölndal

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Mölndal erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Mölndal som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Mölndal för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Mölndal

I Mölndal finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Mölndal. Nedan finns en del annan information om orten Mölndal:

Mölndal är centralort i Mölndals kommun, och en del av tätorten Göteborg. I Mölndal ligger travbanan Åbytravet, Mölndals sjukhus och 1700-talsanläggningen Gunnebo slott och Trädgårdar. På ett berg ligger Fässbergs kyrka. Mölndal har många fotbollsplaner bland annat Frejaplan, Åbys fotbollsplaner och Krokslättsvallen.

Yta: 152,28 km2
Invånarantal: 37233, år 2005

Här kan du läsa mer om orten Mölndal om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Mölndal.

I Mölndal fanns det totalt 1 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Mölndal. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Mölndal som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Västra Götaland.