Låssmed i Lerum

Annons:

Låssmed i Lerum - duktiga och erfarna låssmeder i Lerum som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Lerum. Sammanlagt finns det 1 olika låssmeder i Lerum som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Lerum eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Lerum rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Lerum för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Lerum ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Lerum

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Lerum vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Lerum.

Lerums Lås & Larmservice AB
Göteborgsv. 3
443 30 LERUM

Annons:

Kostnad för låssmed i Lerum

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Lerum erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Lerum som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Lerum för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Lerum

I Lerum finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Lerum. Nedan finns en del annan information om orten Lerum:

Lerum är centralort i Lerums kommun i Västra Götalands län. Lerum ligger vid E20 och Västra stambanan cirka två mil öster om Göteborg. Lerum är ett av två samhällen vid sjön Aspen; på den västra sidan ligger Jonsered i Partille kommun.

Yta: 1 426,87 hektar
Invånarantal: 16855, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Lerum om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Lerum.

I Lerum fanns det totalt 1 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Lerum. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Lerum som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Västra Götaland.