Låssmed i Länghem

Annons:

Låssmed i Länghem - duktiga och erfarna låssmeder i Länghem som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Länghem. Sammanlagt finns det 1 olika låssmeder i Länghem som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Länghem eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Länghem rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Länghem för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Länghem ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Länghem

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Länghem vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Länghem.

Låstema
Skogen 2
514 52 LÄNGHEM

Annons:

Kostnad för låssmed i Länghem

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Länghem erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Länghem som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Länghem för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Länghem

I Länghem finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Länghem. Nedan finns en del annan information om orten Länghem:

Länghem är en tätort i Tranemo kommun och kyrkbyn i Länghems socken i södra Västergötland. Länghem ligger cirka 25 km sydost om Borås och har bland annat textilindustri, metallindustri samt träindustri. I orten finns Länghems kyrka.

Yta: 102,97 hektar
Invånarantal: 989, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Länghem om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Länghem.

I Länghem fanns det totalt 1 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Länghem. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Länghem som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Västra Götaland.