Låssmed i Kungshamn

Annons:

Låssmed i Kungshamn - duktiga och erfarna låssmeder i Kungshamn som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Kungshamn. Sammanlagt finns det 1 olika låssmeder i Kungshamn som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Kungshamn eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Kungshamn rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Kungshamn för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Kungshamn ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Kungshamn

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Kungshamn vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Kungshamn.

Sotenäs Låsservice AB
Hamng. 6
456 31 KUNGSHAMN

Annons:

Kostnad för låssmed i Kungshamn

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Kungshamn erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Kungshamn som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Kungshamn för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Kungshamn

I Kungshamn finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Kungshamn. Nedan finns en del annan information om orten Kungshamn:

Kungshamn är en tätort i Bohuslän och centralort i Sotenäs kommun i Västra Götalands län. Orten består av delarna Gravarne, Bäckevik och Fisketången som tidigare var municipalsamhällen. Kungshamn är beläget på en halvö på västkusten strax norr om Lysekil. Smögenbron förbinder sedan år 1970 orten med Smögen.

Yta: 208,37 hektar
Invånarantal: 2814, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Kungshamn om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Kungshamn.

I Kungshamn fanns det totalt 1 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Kungshamn. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Kungshamn som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Västra Götaland.