Låssmed i Kungälv

Annons:

Låssmed i Kungälv - duktiga och erfarna låssmeder i Kungälv som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Kungälv. Sammanlagt finns det 1 olika låssmeder i Kungälv som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Kungälv eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Kungälv rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Kungälv för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Kungälv ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Kungälv

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Kungälv vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Kungälv.

Kungälvs Lås AB
Utmarksv. 8
442 39 Kungälv

Annons:

Kostnad för låssmed i Kungälv

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Kungälv erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Kungälv som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Kungälv för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Kungälv

I Kungälv finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Kungälv. Nedan finns en del annan information om orten Kungälv:

Kungälv är en tätort i södra Bohuslän, belägen ca 20 km norr om centrala Göteborg där Göta älv förgrenas i Nordre älv. Kungälv är centralort i Kungälvs kommun, Västra Götalands län. Staden passeras av motorvägen på E6, och har en station på Bohusbanan i Ytterby, 4 km väster om centrum.

Yta: 1 152,33 hektar
Invånarantal: 22768, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Kungälv om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Kungälv.

I Kungälv fanns det totalt 1 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Kungälv. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Kungälv som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Västra Götaland.