Låssmed i Borås

Annons:

Låssmed i Borås - duktiga och erfarna låssmeder i Borås som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Borås. Sammanlagt finns det 4 olika låssmeder i Borås som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Borås eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Borås rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Borås för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Borås ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Borås

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Borås vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Borås.

Direct Larm & Lås AB
Åsboholmsg. 6
504 51 BORÅS


LåsTeam AB
Trandög. 3
504 33 BORÅS


Borås Låsservice AB
Katrinedalsg. 28
504 51 BORÅS


Lås & Slipexperten, AB
Fabriksg. 10
503 38 BORÅS

Annons:

Kostnad för låssmed i Borås

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Borås erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Borås som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Borås för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Borås

I Borås finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Borås. Nedan finns en del annan information om orten Borås:

Borås är en tätort i Västergötland och centralort i Borås kommun, Västra Götalands län. Borås är Sveriges 14:e största tätort med 66 273 (2010) av kommunens 108 741 invånare (2015). En staty av stadens grundare, Gustav II Adolf, står på Stora Torget. Staden är centrum i Sjuhäradsbygden.

Yta: 3 139,65 hektar
Invånarantal: 66273, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Borås om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Borås.

I Borås fanns det totalt 4 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Borås. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Borås som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Västra Götaland.