Låssmed i Askim

Annons:

Låssmed i Askim - duktiga och erfarna låssmeder i Askim som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Askim. Sammanlagt finns det 4 olika låssmeder i Askim som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Askim eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Askim rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Askim för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Askim ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Askim

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Askim vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Askim.

AADAX Totallås
Datav. 43
436 32 ASKIM


Låsmetropolen
Datav. 21 A
436 32 ASKIM


Torslanda Lås & Larm AB
Datav. 12 B
436 32 ASKIM


BBGRUPPEN Byggbeslag Sisjön
St. Åvägen 7
436 34 ASKIM

Annons:

Kostnad för låssmed i Askim

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Askim erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Askim som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Askim för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Askim

I Askim finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Askim. Nedan finns en del annan information om orten Askim:

Askim är en stadsdel och ett primärområde i sydvästra delen av Göteborgs kommun som ingår i stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Dess geografiska omfattning är nästan identisk med Askims församling och den tidigare Askims landskommun och Askims socken. Askim är beläget vid Askimsfjorden, som är en del av Kattegatt.

Yta: 36,4 km2
Invånarantal: 23 375, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Askim om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Askim.

I Askim fanns det totalt 4 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Askim. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Askim som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Västra Götaland.