Låssmed i Alingsås

Annons:

Låssmed i Alingsås - duktiga och erfarna låssmeder i Alingsås som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Alingsås. Sammanlagt finns det 2 olika låssmeder i Alingsås som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Alingsås eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Alingsås rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Alingsås för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Alingsås ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Alingsås

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Alingsås vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Alingsås.

Alingsås Lås & Larmservice, A-Lås
Kungsg. 47
441 31 Alingsås


Larm & Låskillarna i Alingsås AB
Göteborgsv. 16
441 32 ALINGSÅS

Annons:

Kostnad för låssmed i Alingsås

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Alingsås erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Alingsås som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Alingsås för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Alingsås

I Alingsås finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Alingsås. Nedan finns en del annan information om orten Alingsås:

Alingsås är en tätort i Västergötland i Västra Götalands län. Orten ligger vid sjöarna Mjörn och Gerdsken och genomskärs av Säveån och Gerdska ström (Lillån) och (Färgen) som ligger vid Hjälmared. Alingsås genomkorsas av E20, väg 180 och västra stambanan.

Yta: 1 235,23 hektar
Invånarantal: 24482, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Alingsås om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Alingsås.

I Alingsås fanns det totalt 2 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Alingsås. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Alingsås som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Västra Götaland.