Låssmed i Västerås

Annons:

Låssmed i Västerås - duktiga och erfarna låssmeder i Västerås som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Västerås. Sammanlagt finns det 6 olika låssmeder i Västerås som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Västerås eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Västerås rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Västerås för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Västerås ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Västerås

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Västerås vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Västerås.

Lundkvist Lås AB
Stureg. 24
722 13 VÄSTERÅS


Jour Lås
Fallhammarg. 1 C
721 33 Västerås


Låsgiganten AB
Fallhammarg. 1 C
721 33 Västerås


Låssmed Direkt
Skallbergsg. 22
722 21 Västerås


LåsCenter
Ängsgärdsg. 12
721 30 VÄSTERÅS


CERTEGO
Pressverksg. 4
721 30 VÄSTERÅS

Annons:

Kostnad för låssmed i Västerås

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Västerås erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Västerås som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Västerås för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Västerås

I Västerås finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Västerås. Nedan finns en del annan information om orten Västerås:

Västerås är en tätort i Västmanland samt centralort för Västerås kommun, residensstad för Västmanlands län och stiftsstad för Västerås stift. Västerås är Sveriges femte största tätort (2010). Staden ligger vid Mälarens norra strand cirka 10 mil västnordväst om Stockholm.

Yta: 52,9 km2
Invånarantal: 110877, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Västerås om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Västerås.

I Västerås fanns det totalt 6 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Västerås. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Västerås som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Västmanland.