Låssmed i Sala

Annons:

Låssmed i Sala - duktiga och erfarna låssmeder i Sala som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Sala. Sammanlagt finns det 1 olika låssmeder i Sala som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Sala eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Sala rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Sala för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Sala ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Sala

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Sala vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Sala.

Lås & Hemskydd
Rådhusg. 3
733 30 SALA

Annons:

Kostnad för låssmed i Sala

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Sala erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Sala som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Sala för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Sala

I Sala finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Sala. Nedan finns en del annan information om orten Sala:

Sala är en tätort belägen i Västmanland; dock ligger delen öster om Sagån i Uppland. I Sala återfinns Sala silvergruva samt Väsby Kungsgård och Aguélimuseet. Mitt i centrum ligger ett kvadratiskt kullerstenstorg, och några hundra meter därifrån finns Ekeby dammar, som är en del av det vattensystem som skapades till Sala Silvergruva.

Yta: 11,01 km2
Invånarantal: 12289, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Sala om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Sala.

I Sala fanns det totalt 1 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Sala. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Sala som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Västmanland.