Låssmed i Fagersta

Annons:

Låssmed i Fagersta - duktiga och erfarna låssmeder i Fagersta som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Fagersta. Sammanlagt finns det 2 olika låssmeder i Fagersta som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Fagersta eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Fagersta rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Fagersta för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Fagersta ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Fagersta

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Fagersta vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Fagersta.

Fagersta Låsservice
Sveav. 10 A
737 47 FAGERSTA


Låscenter AB
Dagarns Station
FAGERSTA

Annons:

Kostnad för låssmed i Fagersta

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Fagersta erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Fagersta som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Fagersta för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Fagersta

I Fagersta finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Fagersta. Nedan finns en del annan information om orten Fagersta:

Fagersta är en tätort i Västmanland och centralort i Fagersta kommun, Västmanlands län. Fagersta ligger cirka 70 km nordväst om Västerås. Orten ligger vid riksvägarna 66 och 68. Vid järnvägsstationen Fagersta C i stadsdelen Västanfors sammanstrålar järnvägslinjerna Ludvika–Västerås och Avesta Krylbo–Örebro.

Yta: 9,47 km2
Invånarantal: 11130, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Fagersta om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Fagersta.

I Fagersta fanns det totalt 2 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Fagersta. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Fagersta som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Västmanland.