Låssmed i Ånge

Annons:

Låssmed i Ånge - duktiga och erfarna låssmeder i Ånge som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Ånge. Sammanlagt finns det 1 olika låssmeder i Ånge som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Ånge eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Ånge rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Ånge för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Ånge ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Ånge

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Ånge vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Ånge.

LK Låsservice
Köpmang. 1
841 34 ånge

Annons:

Kostnad för låssmed i Ånge

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Ånge erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Ånge som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Ånge för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Ånge

I Ånge finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Ånge. Nedan finns en del annan information om orten Ånge:

Ånge är en tätort i västra Medelpad och centralort i Ånge kommun, Västernorrlands län. Ånge ligger vid Ljungan och Riksväg 83 och är en järnvägsknut där Mittbanan och Norra stambanan möts. Av den anledningen fanns i Ånge en av Postens större sorteringscentraler.

Yta: 359,80 hektar
Invånarantal: 2872, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Ånge om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Ånge.

I Ånge fanns det totalt 1 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Ånge. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Ånge som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Västernorrland.