Låssmed i Umeå

Annons:

Låssmed i Umeå - duktiga och erfarna låssmeder i Umeå som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Umeå. Sammanlagt finns det 2 olika låssmeder i Umeå som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Umeå eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Umeå rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Umeå för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Umeå ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Umeå

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Umeå vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Umeå.

Låssmeden
Järnvägstorget 6
903 28 UMEÅ


BBGRUPPEN/Låskedjan i Umeå AB
Spårv. 8
901 31 UMEÅ

Annons:

Kostnad för låssmed i Umeå

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Umeå erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Umeå som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Umeå för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Umeå

I Umeå finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Umeå. Nedan finns en del annan information om orten Umeå:

Umeå är en tätort i Västerbotten. Umeå är centralort i Umeå kommun och residensstad i Västerbottens län samt universitetsstad sedan 1965. Umeå, som ofta kallas Björkarnas stad, är beläget invid Umeälven, cirka femton kilometer från Bottenhavets kust. Orten växte fram på 1300-talet kring Backens kyrka.

Yta: 34,15 km2
Invånarantal: 79594, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Umeå om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Umeå.

I Umeå fanns det totalt 2 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Umeå. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Umeå som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Västerbotten.