Låssmed i Skellefteå

Annons:

Låssmed i Skellefteå - duktiga och erfarna låssmeder i Skellefteå som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Skellefteå. Sammanlagt finns det 3 olika låssmeder i Skellefteå som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Skellefteå eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Skellefteå rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Skellefteå för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Skellefteå ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Skellefteå

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Skellefteå vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Skellefteå.

Valters Lås- & Nyckelservice AB
Nyg. 32 A
931 32 SKELLEFTEÅ


Låstjänst I Skellefteå AB
Torget 4
931 31 Skellefteå


Låstjänst i Skellefteå AB
Knektg. 18
931 64 Skellefteå

Annons:

Kostnad för låssmed i Skellefteå

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Skellefteå erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Skellefteå som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Skellefteå för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Skellefteå

I Skellefteå finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Skellefteå. Nedan finns en del annan information om orten Skellefteå:

Skellefteå är en tät- samt centralort i Skellefteå kommun, Västerbottens län, belägen cirka 15 km uppströms från Bottenviken och Skelleftehamn, där E4:an möter Skellefteälven. Skellefteå - en ung stad i en gammal bygd - grundades 1845 på initiativ av kyrkoherde Nils Nordlander.

Yta: 2 174,43 hektar
Invånarantal: 32775, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Skellefteå om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Skellefteå.

I Skellefteå fanns det totalt 3 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Skellefteå. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Skellefteå som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Västerbotten.