Låssmed i Sävar

Annons:

Låssmed i Sävar - duktiga och erfarna låssmeder i Sävar som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Sävar. Sammanlagt finns det 1 olika låssmeder i Sävar som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Sävar eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Sävar rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Sävar för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Sävar ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Sävar

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Sävar vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Sävar.

Björkstadens Lås & Larm
Kottev. 10
918 31 SÄVAR

Annons:

Kostnad för låssmed i Sävar

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Sävar erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Sävar som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Sävar för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Sävar

I Sävar finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Sävar. Nedan finns en del annan information om orten Sävar:

Sävar (historiskt uttalat Sjevar, därav stavat Skjävar e.d.) är en tätort i Umeå kommun och kyrkby i Sävar socken. Orten är belägen vid Sävarån 15 km nordost om Umeå längs E4:an. Strax söder om tätorten har SCB sedan 2010 avgränsat en bebyggelse till en egen småort namnsatt till Sävar södra.

Yta: 244,52 hektar
Invånarantal: 2670, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Sävar om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Sävar.

I Sävar fanns det totalt 1 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Sävar. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Sävar som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Västerbotten.