Låssmed i Karlstad

Annons:

Låssmed i Karlstad - duktiga och erfarna låssmeder i Karlstad som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Karlstad. Sammanlagt finns det 6 olika låssmeder i Karlstad som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Karlstad eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Karlstad rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Karlstad för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Karlstad ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Karlstad

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Karlstad vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Karlstad.

JaWs Låsservice
Olsätersg. 24
654 68 KARLSTAD


Låset I Karlstad KB
Frykmans v. 47
653 46 Karlstad


CERTEGO
Ramg. 7
653 41 KARLSTAD


Tommy Sjöman AB
Långg. 34 A
652 22 KARLSTAD


BBGRUPPEN / Byggbeslag AB
Säteriv. 5
653 41 KARLSTAD


Bergviks Skomakeri och Låssmed
Köpv.
653 46 Karlstad

Annons:

Kostnad för låssmed i Karlstad

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Karlstad erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Karlstad som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Karlstad för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Karlstad

I Karlstad finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Karlstad. Nedan finns en del annan information om orten Karlstad:

Karlstad, i äldre tid stavat Carlstad, är en tätort i Värmland, belägen vid Vänerns norra strand. Karlstad är centralort för Karlstads kommun, residensstad för Värmlands län och stiftsstad för Karlstads stift samt sedan 1999 universitetsstad. Karlstad är Sveriges 17:e största tätort.

Yta: 3 030,63 hektar
Invånarantal: 61685, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Karlstad om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Karlstad.

I Karlstad fanns det totalt 6 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Karlstad. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Karlstad som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Värmland.