Låssmed i Uppsala

Annons:

Låssmed i Uppsala - duktiga och erfarna låssmeder i Uppsala som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Uppsala. Sammanlagt finns det 7 olika låssmeder i Uppsala som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Uppsala eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Uppsala rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Uppsala för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Uppsala ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Uppsala

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Uppsala vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Uppsala.

Uppsala Värdeskydd Teknik AB
Hyttögatan 7
752 28 Uppsala


Ensure Trust Lås & Smide I Uppsala AB
Hollandsresan 188
757 55 UPPSALA


CERTEGO
Fyrislundsg. 68
754 50 UPPSALA


CERTEGO
Dag Hammarskjölds v. 14
752 37 Uppsala


ET Lås i Uppsala AB
Hollandsresan 188
757 55 UPPSALA


BBGRUPPEN/Lås & Säkerhetscenter i Uppsala AB
Kungsg. 107
753 18 Uppsala


Låsservice I Mälardalen AB
Bergsbrunnag. 18
753 23 Uppsala

Annons:

Kostnad för låssmed i Uppsala

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Uppsala erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Uppsala som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Uppsala för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Uppsala

I Uppsala finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Uppsala. Nedan finns en del annan information om orten Uppsala:

Uppsala (äldre stavning Upsala) är en tätort i Uppland, centralort i Uppsala kommun och residensstad för Uppsala län. Den är Sveriges fjärde största tätort. Sedan 1164 är Uppsala kyrkligt centrum i Sverige i och med dess ärkebiskopssäte inom Svenska kyrkan.

Yta: 48,77 km2
Invånarantal: 140454, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Uppsala om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Uppsala.

I Uppsala fanns det totalt 7 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Uppsala. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Uppsala som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Uppsala.