Låssmed i Tierp

Annons:

Låssmed i Tierp - duktiga och erfarna låssmeder i Tierp som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Tierp. Sammanlagt finns det 2 olika låssmeder i Tierp som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Tierp eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Tierp rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Tierp för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Tierp ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Tierp

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Tierp vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Tierp.

TW Låsservice AB
Bäggebyg. 2
815 37 Tierp


Lås och Montage i Bygden
0293 - 314 25


Annons:

Kostnad för låssmed i Tierp

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Tierp erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Tierp som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Tierp för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Tierp

I Tierp finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Tierp. Nedan finns en del annan information om orten Tierp:

Tierp är en tätort i norra Uppland och centralort i Tierps kommun, Uppsala län. Den ligger mellan Uppsala i söder och Gävle i norr. Tierp växte fram som ett stationssamhälle efter att järnvägsstationen och Ostkustbanan invigts 1874.

Yta: 411 hektar
Invånarantal: 5587, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Tierp om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Tierp.

I Tierp fanns det totalt 2 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Tierp. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Tierp som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Uppsala.