Låssmed i Östhammar

Annons:

Låssmed i Östhammar - duktiga och erfarna låssmeder i Östhammar som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Östhammar. Sammanlagt finns det 1 olika låssmeder i Östhammar som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Östhammar eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Östhammar rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Östhammar för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Östhammar ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Östhammar

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Östhammar vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Östhammar.

Låsservice i Mälardalen AB
Gammelbyg. 22
742 34 östhammar

Annons:

Kostnad för låssmed i Östhammar

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Östhammar erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Östhammar som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Östhammar för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Östhammar

I Östhammar finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Östhammar. Nedan finns en del annan information om orten Östhammar:

Östhammar är en tätort i Uppland samt centralort i Östhammars kommun, Uppsala län. Befolkningen uppgår till cirka 4 500 personer. Staden är belägen mellan Östhammarsfjärden i öster och riksväg 76 i väster.

Yta: 376,42 hektar
Invånarantal: 4534, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Östhammar om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Östhammar.

I Östhammar fanns det totalt 1 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Östhammar. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Östhammar som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Uppsala.