Låssmed i Bålsta

Annons:

Låssmed i Bålsta - duktiga och erfarna låssmeder i Bålsta som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Bålsta. Sammanlagt finns det 2 olika låssmeder i Bålsta som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Bålsta eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Bålsta rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Bålsta för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Bålsta ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Bålsta

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Bålsta vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Bålsta.

Ekolsunds Larm Och Lås AB
Novilla
746 32 Bålsta


Mälarlås
Kalmarsandsv. 4
746 31 BÅLSTA

Annons:

Kostnad för låssmed i Bålsta

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Bålsta erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Bålsta som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Bålsta för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Bålsta

I Bålsta finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Bålsta. Nedan finns en del annan information om orten Bålsta:

Bålsta är en tätort och centralort i Håbo kommun, Uppsala län. Bålsta ligger utmed motorvägen E18 och Mälarbanan, nära Mälaren cirka 5 mil söder om Uppsala och 5 mil nordväst om Stockholm. Länsväg C 545 (Gamla E18) genomkorsar orten.

Yta: 1 072,57 hektar
Invånarantal: 14147, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Bålsta om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Bålsta.

I Bålsta fanns det totalt 2 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Bålsta. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Bålsta som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Uppsala.