Låssmed i Tumba

Annons:

Låssmed i Tumba - duktiga och erfarna låssmeder i Tumba som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Tumba. Sammanlagt finns det 1 olika låssmeder i Tumba som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Tumba eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Tumba rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Tumba för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Tumba ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Tumba

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Tumba vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Tumba.

Låsmedia AB
Korpv. 50
147 21 Tumba

Annons:

Kostnad för låssmed i Tumba

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Tumba erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Tumba som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Tumba för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Tumba

I Tumba finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Tumba. Nedan finns en del annan information om orten Tumba:

Tumba är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Botkyrka kommun i Stockholms län men även innefattande en del av Salems kommun. Botkyrkadelen av tätorten utgör centralort i Botkyrka kommun och Salemdelen utgörs av kommundelarna Rönninge och Salem.

Yta: 1 773,53 ha
Invånarantal: 37 852, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Tumba om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Tumba.

I Tumba fanns det totalt 1 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Tumba. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Tumba som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Stockholm.