Låssmed i Täby

Annons:

Låssmed i Täby - duktiga och erfarna låssmeder i Täby som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Täby. Sammanlagt finns det 2 olika låssmeder i Täby som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Täby eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Täby rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Täby för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Täby ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Täby

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Täby vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Täby.

Täby Danderyd Lås, AB
Näsbydalsv. 9
183 31 Täby


Ensta Lås, Täby
Biblioteksgången 2
183 70 TÄBY

Annons:

Kostnad för låssmed i Täby

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Täby erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Täby som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Täby för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Täby

I Täby finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Täby. Nedan finns en del annan information om orten Täby:

Täby är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Täby kommun i Stockholms län men även innefattande Enebyberg i Danderyds kommun liksom en mycket liten del av Sollentuna kommun. Täby kyrkby i den norra delen av Täby kommun ingår däremot inte. Täbydelen av tätorten utgör centralort i Täby kommun.

Yta: 2 580,70 hektar
Invånarantal: 61 2722, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Täby om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Täby.

I Täby fanns det totalt 2 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Täby. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Täby som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Stockholm.