Låssmed i Stockholm

Annons:

Låssmed i Stockholm - duktiga och erfarna låssmeder i Stockholm som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Stockholm. Sammanlagt finns det 5 olika låssmeder i Stockholm som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Stockholm eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Stockholm rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Stockholm för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Stockholm ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Stockholm

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Stockholm vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Stockholm.

Lås-Snabben, AB
Katarina Bang. 51
116 39 Stockholm


Begelås, AB
Västmannag. 31
113 25 Stockholm


Storstockholm Lås o Säkerhet
Krukmakarg. 34 A
118 51 Stockholm


Östermalms Lås
Valhallav. 132
114 41 STOCKHOLM


Låsmakarna AB
Högbergsg. 85
118 54 STOCKHOLM

Annons:

Kostnad för låssmed i Stockholm

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Stockholm erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Stockholm som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Stockholm för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Stockholm

I Stockholm finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Stockholm. Nedan finns en del annan information om orten Stockholm:

Stockholm är Sveriges huvudstad samt landets kulturella, politiska, mediala och ekonomiska centrum. Det är Sveriges såväl som Nordens folkrikaste tätort. Stockholm började etableras 1187, enligt Visbyfranciskanernas bok till följd av att Svearikets dåvarande huvudort, Sigtuna, härjades av balter samma år.

Yta: 381,63 km2
Invånarantal: 1 372 565, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Stockholm om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Stockholm.

I Stockholm fanns det totalt 5 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Stockholm. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Stockholm som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Stockholm.