Låssmed i Solna

Annons:

Låssmed i Solna - duktiga och erfarna låssmeder i Solna som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Solna. Sammanlagt finns det 3 olika låssmeder i Solna som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Solna eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Solna rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Solna för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Solna ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Solna

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Solna vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Solna.

Råsunda Lås
Råsundav. 155
169 36 Solna


Solna Låsjour
070 - 727 50 50Alsa Säkerhet AB
Andersv. 2
169 69 Solna

Annons:

Kostnad för låssmed i Solna

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Solna erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Solna som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Solna för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Solna

I Solna finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Solna. Nedan finns en del annan information om orten Solna:

Solna kommun eller Solna stad är en kommun i Stockholms län, belägen strax norr om Stockholms innerstad. Centralort är Solna. Kommunens område motsvarar huvuddelen av Solna socken och en mindre del av Spånga socken. Vid kommunreformen 1862 bildades i dessa socknar Solna och Spånga landskommuner.

Yta: 20,01 km2
Invånarantal: 76 158, år 2015

Här kan du läsa mer om orten Solna om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Solna.

I Solna fanns det totalt 3 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Solna. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Solna som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Stockholm.