Låssmed i Sollentuna

Annons:

Låssmed i Sollentuna - duktiga och erfarna låssmeder i Sollentuna som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Sollentuna. Sammanlagt finns det 5 olika låssmeder i Sollentuna som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Sollentuna eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Sollentuna rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Sollentuna för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Sollentuna ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Sollentuna

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Sollentuna vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Sollentuna.

Sollentuna Lås AB
Rotsunda Torg 3
192 78 Sollentuna


Gerts Lås & Larm AB
Hovslagarev. 5
192 54 Sollentuna


Norra Stationen Lås & Larm AB
Åkerv. 9 A
191 40 Sollentuna


Abatronic Security HB
Åkerv. 9 A
191 40 SollentunaAbatronic Security HB
åkerv

Annons:

Kostnad för låssmed i Sollentuna

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Sollentuna erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Sollentuna som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Sollentuna för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Sollentuna

I Sollentuna finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Sollentuna. Nedan finns en del annan information om orten Sollentuna:

Sollentuna kommun är en kommun i Stockholms län. Kommunförvaltningen är belägen i Tureberg (en del av tätorten Stockholm). Kommunens område motsvarar huvuddelen av Sollentuna socken och en mindre del av Spånga socken där Sollentuna och Spånga landskommuner bildades vid kommunreformen 1862.

Yta: 55,83 km2
Invånarantal: 70 251, år 2015

Här kan du läsa mer om orten Sollentuna om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Sollentuna.

I Sollentuna fanns det totalt 5 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Sollentuna. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Sollentuna som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Stockholm.