Låssmed i Södertälje

Annons:

Låssmed i Södertälje - duktiga och erfarna låssmeder i Södertälje som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Södertälje. Sammanlagt finns det 4 olika låssmeder i Södertälje som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Södertälje eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Södertälje rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Södertälje för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Södertälje ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Södertälje

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Södertälje vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Södertälje.

Mälardalens Säkerhetscenter AB
Wedav. 4
152 42 SÖDERTÄLJE


Telge-Lås & Nyckel AB
Paradisgränd 8
151 36 SÖDERTÄLJE


Axlås AB
Dalg. 21 A
151 33 Södertälje


Elit-Lås, AB
Sveag. 28
152 42 SÖDERTÄLJE

Annons:

Kostnad för låssmed i Södertälje

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Södertälje erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Södertälje som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Södertälje för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Södertälje

I Södertälje finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Södertälje. Nedan finns en del annan information om orten Södertälje:

Södertälje är en tätort i landskapet Södermanland, Stockholms län och centralort i Södertälje kommun. Första gången Södertälje omnämndes i de historiska källorna var år 1070 av Adam av Bremen då han i sitt verk Gesta Hammaburgensis Ecclesiae pontificum omnämner platsen i en beskrivning av vägen mellan Skara och Birka.

Yta: 2 584,45 hektar
Invånarantal: 64 619, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Södertälje om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Södertälje.

I Södertälje fanns det totalt 4 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Södertälje. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Södertälje som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Stockholm.