Låssmed i Skärholmen

Annons:

Låssmed i Skärholmen - duktiga och erfarna låssmeder i Skärholmen som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Skärholmen. Sammanlagt finns det 1 olika låssmeder i Skärholmen som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Skärholmen eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Skärholmen rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Skärholmen för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Skärholmen ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Skärholmen

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Skärholmen vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Skärholmen.

Axlås AB
Bredholmsg. 22
127 48 Skärholmen

Annons:

Kostnad för låssmed i Skärholmen

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Skärholmen erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Skärholmen som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Skärholmen för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Skärholmen

I Skärholmen finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Skärholmen. Nedan finns en del annan information om orten Skärholmen:

Skärholmen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Sätra och Vårberg, till Segeltorp, Kungens kurva och Vårby i Huddinge kommun samt till Ekerö kommun. Ytan uppgår till 189 hektar land och 4 hektar vatten. Skärholmen och Vårberg överfördes från Huddinge kommun 1963.

Yta: 189 hektar
Invånarantal: 8488, år 2014

Här kan du läsa mer om orten Skärholmen om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Skärholmen.

I Skärholmen fanns det totalt 1 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Skärholmen. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Skärholmen som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Stockholm.