Låssmed i Norrtälje

Annons:

Låssmed i Norrtälje - duktiga och erfarna låssmeder i Norrtälje som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Norrtälje. Sammanlagt finns det 2 olika låssmeder i Norrtälje som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Norrtälje eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Norrtälje rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Norrtälje för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Norrtälje ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Norrtälje

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Norrtälje vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Norrtälje.

Norrtälje Låsservice AB
L. Brog. 4
761 30 Norrtälje


Spaak Säkerhet AB
Stockholmsv. 26
761 43 Norrtälje

Annons:

Kostnad för låssmed i Norrtälje

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Norrtälje erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Norrtälje som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Norrtälje för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Norrtälje

I Norrtälje finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Norrtälje. Nedan finns en del annan information om orten Norrtälje:

Norrtälje är en tätort (stad) i Roslagen (Upplands kustland) och centralort i Norrtälje kommun i Stockholms län. Kansliort för Norrtälje domsaga. Norrtälje är beläget cirka 68 kilometer nordöst om Stockholms centrum och 72 kilometer från Uppsala.

Yta: 754 hektar
Invånarantal: 17 675, år 2011

Här kan du läsa mer om orten Norrtälje om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Norrtälje.

I Norrtälje fanns det totalt 2 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Norrtälje. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Norrtälje som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Stockholm.