Låssmed i Nacka

Annons:

Låssmed i Nacka - duktiga och erfarna låssmeder i Nacka som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Nacka. Sammanlagt finns det 3 olika låssmeder i Nacka som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Nacka eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Nacka rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Nacka för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Nacka ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Nacka

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Nacka vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Nacka.

AB Nacka Lås Och Larm
Värmdöv. 260
131 42 NACKA


It Installationsteknik Sverige AB
Värmdöv. 4
131 37 NACKA


Låsjouren i Nacka
Alphyddev. 45
131 35 NACKA

Annons:

Kostnad för låssmed i Nacka

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Nacka erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Nacka som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Nacka för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Nacka

I Nacka finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Nacka. Nedan finns en del annan information om orten Nacka:

Nacka är den centrala bebyggelsen i Nacka kommun, Stockholms län och som utgör en del av tätorten Stockholm och är centralort i kommunen. Omfattningen av Nacka är inte väldefinierat och avser i vissa sammanhang enbart den centrala bebyggelsen på Sicklaön kring Nacka kyrka och Nacka centrum.

Yta: 100 km2
Invånarantal: 33 057, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Nacka om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Nacka.

I Nacka fanns det totalt 3 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Nacka. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Nacka som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Stockholm.