Låssmed i Märsta

Annons:

Låssmed i Märsta - duktiga och erfarna låssmeder i Märsta som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Märsta. Sammanlagt finns det 1 olika låssmeder i Märsta som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Märsta eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Märsta rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Märsta för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Märsta ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Märsta

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Märsta vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Märsta.

Nyckellås AB
Stationsg. 3
195 47 Märsta

Annons:

Kostnad för låssmed i Märsta

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Märsta erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Märsta som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Märsta för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Märsta

I Märsta finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Märsta. Nedan finns en del annan information om orten Märsta:

Märsta är en tätort samt centralort i Sigtuna kommun, Stockholm. Orten har drygt 24 000 invånare och goda kommunikationer genom att den ligger nära Arlanda flygplats, E4 och har en järnvägsstation. Märsta gästgivaregård, beläget vid nuvarande Forum var en viktig anhalt för postdiligensen mellan Uppsala och Stockholm.

Yta: 764,17 hektar
Invånarantal: 24 068, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Märsta om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Märsta.

I Märsta fanns det totalt 1 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Märsta. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Märsta som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Stockholm.