Låssmed i Lidingö

Annons:

Låssmed i Lidingö - duktiga och erfarna låssmeder i Lidingö som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Lidingö. Sammanlagt finns det 3 olika låssmeder i Lidingö som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Lidingö eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Lidingö rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Lidingö för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Lidingö ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Lidingö

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Lidingö vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Lidingö.

Lidingö Lås & Larm
Lejonv. 14
181 32 LIDINGÖ


Mingla Lidingö
Stockholmsv. 55 Lidingö Centrum
181 32 LIDINGÖ


Ja-Lås
Larsbergsv. 26
181 39 Lidingö

Annons:

Kostnad för låssmed i Lidingö

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Lidingö erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Lidingö som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Lidingö för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Lidingö

I Lidingö finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Lidingö. Nedan finns en del annan information om orten Lidingö:

Lidingö är en tätort och centralort i Lidingö kommun, Stockholms län belägen på västra och centrala delen av ön Lidingö. Lilla Värtan, som skiljer Lidingö kommun från Stockholms kommun, är betydligt bredare på sitt smalaste ställe än de 200 meter som avgränsar tätorter från varandra.

Yta: 1 250,51 hektar
Invånarantal: 31561, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Lidingö om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Lidingö.

I Lidingö fanns det totalt 3 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Lidingö. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Lidingö som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Stockholm.