Låssmed i Kista

Annons:

Låssmed i Kista - duktiga och erfarna låssmeder i Kista som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Kista. Sammanlagt finns det 4 olika låssmeder i Kista som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Kista eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Kista rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Kista för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Kista ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Kista

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Kista vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Kista.

BBGRUPPEN / Bysmeden Lås AB
Viderög. 3
164 40 KISTA


Stockholms Låsservice AB
Finlandsg. 50
164 74 Kista


Great Security
Finlandsg. 52
164 74 Kista


CERTEGO
Finlandsg. 14
164 74 Kista

Annons:

Kostnad för låssmed i Kista

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Kista erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Kista som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Kista för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Kista

I Kista finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Kista. Nedan finns en del annan information om orten Kista:

Kista är en stadsdel belägen i Västerort inom Stockholms kommun. Kista ingår i Rinkeby-Kista stadsdelsområde och gränsar till Akalla, Husby och Rinkeby i samma stadsdelsområde samt Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Kista centrum ligger cirka 9,5 km vägavstånd nordnordväst om Norrtull i nordligaste delen av Stockholms innerstad

Yta: 414 hektar
Invånarantal: 12 027, år 2014

Här kan du läsa mer om orten Kista om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Kista.

I Kista fanns det totalt 4 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Kista. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Kista som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Stockholm.