Låssmed i Johanneshov

Annons:

Låssmed i Johanneshov - duktiga och erfarna låssmeder i Johanneshov som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Johanneshov. Sammanlagt finns det 5 olika låssmeder i Johanneshov som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Johanneshov eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Johanneshov rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Johanneshov för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Johanneshov ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Johanneshov

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Johanneshov vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Johanneshov.

Sickla Låsteknik AB
Bolidenv. 8
121 63 Johanneshov


Larm och Passerkontroll AB
Kärrtorpsplan 7
121 55 JOHANNESHOV


Safeteam I Sverige AB
Rökerig. 19
121 62 JOHANNESHOV


Björkhagen Lås
Finn Malmgrens v. 71
121 22 JOHANNESHOV


Stockholms Låsservice AB
Hallv. 27
121 62 JOHANNESHOV

Annons:

Kostnad för låssmed i Johanneshov

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Johanneshov erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Johanneshov som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Johanneshov för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Johanneshov

I Johanneshov finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Johanneshov. Nedan finns en del annan information om orten Johanneshov:

Johanneshov är en stadsdel i norra delen av Söderort inom Stockholms kommun. Den gränsar till stadsdelarna Södra Hammarbyhamnen, Hammarbyhöjden, Gamla Enskede, Enskede gård och Årsta. Här ligger Globenområdet och Slakthusområdet.

Yta: 127 hektar
Invånarantal: 5881, år 2008

Här kan du läsa mer om orten Johanneshov om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Johanneshov.

I Johanneshov fanns det totalt 5 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Johanneshov. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Johanneshov som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Stockholm.