Låssmed i Järna

Annons:

Låssmed i Järna - duktiga och erfarna låssmeder i Järna som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Järna. Sammanlagt finns det 1 olika låssmeder i Järna som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Järna eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Järna rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Järna för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Järna ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Järna

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Järna vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Järna.

Järna Lås
Tuna Industriv. 6
153 30 Järna

Annons:

Kostnad för låssmed i Järna

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Järna erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Järna som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Järna för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Järna

I Järna finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Järna. Nedan finns en del annan information om orten Järna:

Järna är den näst största tätorten i Södertälje kommun, Stockholms län. Den fungerar numera i hög grad som en förort till i första hand Södertälje och i andra hand Stockholm, men har också en egen lokal arbetsmarknad. Samhället växte upp vid Järna station på Västra stambanan, som öppnade 1861.

Yta: 393,19 hektar
Invånarantal: 6 377, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Järna om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Järna.

I Järna fanns det totalt 1 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Järna. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Järna som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Stockholm.