Låssmed i Järfälla

Annons:

Låssmed i Järfälla - duktiga och erfarna låssmeder i Järfälla som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Järfälla. Sammanlagt finns det 2 olika låssmeder i Järfälla som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Järfälla eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Järfälla rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Järfälla för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Järfälla ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Järfälla

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Järfälla vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Järfälla.

Järfälla Låsservice, AB
Girov. 11
175 62 Järfälla


Norrlås AB
Allmogeplatsen 16 Jakobsberg Centrum
177 30 JÄRFÄLLA

Annons:

Kostnad för låssmed i Järfälla

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Järfälla erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Järfälla som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Järfälla för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Järfälla

I Järfälla finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Järfälla. Nedan finns en del annan information om orten Järfälla:

Järfälla kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är Jakobsberg, som är en del av tätorten Stockholm. Det äldsta dokument där namnet Järfälla nämns är mer än 700 år gammalt, daterat 26 januari 1310. I dokumentet som är ett testamente upprättat av ärkebiskop Nils Kettilsson, testamenterar Ragnwald Ingesson

Yta: 63,03 km2
Invånarantal: 72 429, år 2015

Här kan du läsa mer om orten Järfälla om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Järfälla.

I Järfälla fanns det totalt 2 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Järfälla. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Järfälla som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Stockholm.