Låssmed i Huddinge

Annons:

Låssmed i Huddinge - duktiga och erfarna låssmeder i Huddinge som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Huddinge. Sammanlagt finns det 3 olika låssmeder i Huddinge som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Huddinge eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Huddinge rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Huddinge för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Huddinge ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Huddinge

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Huddinge vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Huddinge.

Globens Lås-Jour
08 - 645 39 39Lås-Arne Malmström AB
Kvarnbergsplan 8
141 45 HUDDINGE


Stuvsta Lås
Stationsv. 27
141 40 Huddinge

Annons:

Kostnad för låssmed i Huddinge

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Huddinge erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Huddinge som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Huddinge för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Huddinge

I Huddinge finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Huddinge. Nedan finns en del annan information om orten Huddinge:

Huddinge socken i Södermanland ingick i Svartlösa härad. Området motsvarar i stort dagens Huddinge kommun med undantag av att Skärholmen och Vårberg ingår i Stockholms kommun. Huddinge socken har medeltida ursprung.

Yta: 142 km2
Invånarantal: 20 124, år 1949

Här kan du läsa mer om orten Huddinge om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Huddinge.

I Huddinge fanns det totalt 3 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Huddinge. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Huddinge som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Stockholm.