Låssmed i Hässelby

Annons:

Låssmed i Hässelby - duktiga och erfarna låssmeder i Hässelby som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Hässelby. Sammanlagt finns det 1 olika låssmeder i Hässelby som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Hässelby eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Hässelby rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Hässelby för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Hässelby ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Hässelby

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Hässelby vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Hässelby.

Vällingby Låsservice AB
Hässelby Torg 2
165 55 HÄSSELBY

Annons:

Kostnad för låssmed i Hässelby

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Hässelby erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Hässelby som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Hässelby för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Hässelby

I Hässelby finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Hässelby. Nedan finns en del annan information om orten Hässelby:

Hässelby är ett område i Västerort i Stockholms kommun, vilket omfattar stadsdelarna Hässelby gård, Hässelby strand och Hässelby villastad. Området motsvarar geografiskt Hässelby församling i Svenska kyrkan. Namnet är hämtat från Hässelby slott, vars ägor omfattade stora områden inom de nuvarande tre stadsdelarna.

Yta: 19,6 km2
Invånarantal: 71 042, år 2014

Här kan du läsa mer om orten Hässelby om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Hässelby.

I Hässelby fanns det totalt 1 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Hässelby. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Hässelby som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Stockholm.