Låssmed i Handen

Annons:

Låssmed i Handen - duktiga och erfarna låssmeder i Handen som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Handen. Sammanlagt finns det 2 olika låssmeder i Handen som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Handen eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Handen rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Handen för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Handen ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Handen

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Handen vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Handen.

Brandbergens Låshörna AB
Träffg. 1
136 44 Handen


Haninge Lås AB
Sleipnerv. 20
136 42 Handen

Annons:

Kostnad för låssmed i Handen

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Handen erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Handen som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Handen för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Handen

I Handen finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Handen. Nedan finns en del annan information om orten Handen:

Handen är en bebyggelse i tätorten Stockholm och kommundel i Haninge kommun. Handen är centralort för kommunens förvaltning. Det ovanliga ortnamnet Handen är från 1800-talets mitt och kommer från ett torpställe med samma namn.

Yta:
Invånarantal: 11 524, år 2003

Här kan du läsa mer om orten Handen om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Handen.

I Handen fanns det totalt 2 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Handen. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Handen som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Stockholm.