Låssmed i Hägersten

Annons:

Låssmed i Hägersten - duktiga och erfarna låssmeder i Hägersten som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Hägersten. Sammanlagt finns det 8 olika låssmeder i Hägersten som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Hägersten eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Hägersten rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Hägersten för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Hägersten ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Hägersten

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Hägersten vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Hägersten.

Aspuddens Lås
Störtloppsv. 21
129 47 Hägersten


Allmontage Engelviks AB
Bäckv. 118
129 33 HÄGERSTEN


Västberga Lås AB
Aprilg. 12
126 33 Hägersten


Låskraft KB
Kransbindarv. 8
126 36 HÄGERSTEN


BBGRUPPEN / Bysmeden Lås AB
Elektrav. 22
126 30 HÄGERSTEN


CERTEGO
Västberga Allé 5
126 30 HÄGERSTEN


Lås & Larm 24
Elektrav. 31
126 30 HÄGERSTEN


Projekt Lås AB
Tellusborgsv. 43
126 33 Hägersten

Annons:

Kostnad för låssmed i Hägersten

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Hägersten erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Hägersten som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Hägersten för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Hägersten

I Hägersten finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Hägersten. Nedan finns en del annan information om orten Hägersten:

Hägersten är en stadsdel i Söderort i Stockholms kommun. Namnet på torpet Haegrasteen nämns första gång i ett brev från 1432. Området tillhörde Hägerstens gård, som avsöndrades från Årsta Gård 1763. Gården ligger vid Hägerstensbrinken 27–31, och den nuvarande byggnaden uppfördes cirka 1755.

Yta: 193 hektar
Invånarantal: 7636, år 2013

Här kan du läsa mer om orten Hägersten om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Hägersten.

I Hägersten fanns det totalt 8 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Hägersten. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Hägersten som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Stockholm.