Låssmed i Farsta

Annons:

Låssmed i Farsta - duktiga och erfarna låssmeder i Farsta som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Farsta. Sammanlagt finns det 3 olika låssmeder i Farsta som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Farsta eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Farsta rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Farsta för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Farsta ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Farsta

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Farsta vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Farsta.

Larmakuten
Nykroppag. 19
123 32 Farsta


MlS Låsjour
Ölmev. 36
123 32 Farsta


Farsta Lås AB
Pepparv. 3
123 56 Farsta

Annons:

Kostnad för låssmed i Farsta

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Farsta erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Farsta som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Farsta för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Farsta

I Farsta finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Farsta. Nedan finns en del annan information om orten Farsta:

Farsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Farsta är belägen cirka åtta kilometer söder om Stockholms innerstad, väster om Nynäsvägen. Stadsdelen gränsar till Hökarängen, Sköndal, Larsboda, Farsta Strand och Fagersjö. Det moderna Farsta började planläggas redan på 1940-talet och byggdes på 1950-talets senare hälft.

Yta: 237 hektar
Invånarantal: 12 673 , år 2012

Här kan du läsa mer om orten Farsta om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Farsta.

I Farsta fanns det totalt 3 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Farsta. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Farsta som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Stockholm.