Låssmed i Ekerö

Annons:

Låssmed i Ekerö - duktiga och erfarna låssmeder i Ekerö som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Ekerö. Sammanlagt finns det 2 olika låssmeder i Ekerö som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Ekerö eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Ekerö rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Ekerö för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Ekerö ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Ekerö

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Ekerö vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Ekerö.

Mälaröarnas Lås
Bryggav. 127
178 31 Ekerö


BC Låsservice AB
Mälarö Torg 14
178 30 EKERÖ

Annons:

Kostnad för låssmed i Ekerö

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Ekerö erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Ekerö som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Ekerö för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Ekerö

I Ekerö finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Ekerö. Nedan finns en del annan information om orten Ekerö:

Ekerö är en tätort och centralort i Ekerö kommun på Mälaröarna. Ekerö, som är beläget på Ekerön i Östra Mälaren i Uppland i Stockholms län, är främst en bostadsort. Största arbetsgivare är kommunen. Pendling sker främst till Stockholm kommun. Ekerö centrum är ritat av Ralph Erskine och invigdes 1990. Innan dess var Träkvista ortens centrum.

Yta: 541,87 hektar
Invånarantal: 10 907, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Ekerö om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Ekerö.

I Ekerö fanns det totalt 2 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Ekerö. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Ekerö som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Stockholm.