Låssmed i Bromma

Annons:

Låssmed i Bromma - duktiga och erfarna låssmeder i Bromma som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Bromma. Sammanlagt finns det 3 olika låssmeder i Bromma som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Bromma eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Bromma rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Bromma för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Bromma ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Bromma

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Bromma vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Bromma.

Bromma Lås AB
Abrahamsbergsv. 2
168 30 Bromma


Benkes Lås
Minnebergsv. 26
167 41 BROMMA


Alviks Lås AB
Gustavslundsv. 169
167 51 Bromma

Annons:

Kostnad för låssmed i Bromma

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Bromma erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Bromma som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Bromma för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Bromma

I Bromma finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Bromma. Nedan finns en del annan information om orten Bromma:

Bromma är en närförort inom Västerort i Stockholms kommun som utmärks bland annat av dess trädgårdsstad, ett läge intill Stockholms innerstad och närhet till Mälaren och flera naturreservat. Bromma har, enligt statistik från 2013, cirka 71 000 invånare. Av områdets 35 600 bostäder är 26 700 lägenheter och 7 900 småhus.

Yta:
Invånarantal: 71 100, år 2013

Här kan du läsa mer om orten Bromma om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Bromma.

I Bromma fanns det totalt 3 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Bromma. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Bromma som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Stockholm.