Låssmed i Bandhagen

Annons:

Låssmed i Bandhagen - duktiga och erfarna låssmeder i Bandhagen som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Bandhagen. Sammanlagt finns det 2 olika låssmeder i Bandhagen som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Bandhagen eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Bandhagen rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Bandhagen för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Bandhagen ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Bandhagen

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Bandhagen vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Bandhagen.

Högdalens Lås
Önskehemsg. 46
124 54 Bandhagen


Bergs Låsverkstad AB
Rågsvedsslingan 10
124 65 Bandhagen

Annons:

Kostnad för låssmed i Bandhagen

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Bandhagen erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Bandhagen som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Bandhagen för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Bandhagen

I Bandhagen finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Bandhagen. Nedan finns en del annan information om orten Bandhagen:

Bandhagen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun, i stadsdelsområdet Enskede-Årsta-Vantör. Stadsdelen gränsar till Högdalen, Stureby och Örby. Bandhagen består till största delen av bostadsbebyggelsen av låghus som är byggda så att de bildar gårdar med mycket grönska. Här finns också en del punkthus som bryter av

Yta: 82 hektar
Invånarantal: 5 948, år 2011

Här kan du läsa mer om orten Bandhagen om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Bandhagen.

I Bandhagen fanns det totalt 2 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Bandhagen. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Bandhagen som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Stockholm.