Låssmed i Älvsjö

Annons:

Låssmed i Älvsjö - duktiga och erfarna låssmeder i Älvsjö som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Älvsjö. Sammanlagt finns det 3 olika låssmeder i Älvsjö som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Älvsjö eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Älvsjö rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Älvsjö för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Älvsjö ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Älvsjö

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Älvsjö vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Älvsjö.

Nyckelpigan Lås AB
Drögv. 5
125 33 ÄLVSJÖ


Mästerlås
Aspöv. 100
125 40 ÄLVSJÖ


Låssmed Nu i Sibirien
Liev. 17
125 33 ÄLVSJÖ

Annons:

Kostnad för låssmed i Älvsjö

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Älvsjö erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Älvsjö som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Älvsjö för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Älvsjö

I Älvsjö finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Älvsjö. Nedan finns en del annan information om orten Älvsjö:

Älvsjö är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Långsjö, Långbro, Solberga, Liseberg, Örby slott, Örby och Hagsätra samt till Snättringe i Huddinge kommun. Stadsdelen bildades 1926 och innefattade då dagens stadsdelar Fagersjö sjön Magelungen, Rågsved och Hagsätra.

Yta: 203 hektar
Invånarantal: 1061, år 2013

Här kan du läsa mer om orten Älvsjö om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Älvsjö.

I Älvsjö fanns det totalt 3 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Älvsjö. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Älvsjö som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Stockholm.