Låssmed i Älta

Annons:

Låssmed i Älta - duktiga och erfarna låssmeder i Älta som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Älta. Sammanlagt finns det 1 olika låssmeder i Älta som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Älta eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Älta rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Älta för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Älta ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Älta

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Älta vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Älta.

Stockholms Låstjänst
Oxelbacken 2
138 31 älta

Annons:

Kostnad för låssmed i Älta

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Älta erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Älta som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Älta för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Älta

I Älta finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Älta. Nedan finns en del annan information om orten Älta:

Älta är en tätort i Nacka kommun i Stockholms län, belägen i sydvästra delen av kommunen inom kommundelen Älta. Fram till 1625 var Älta gård ett frälsehemman som hade tillhört både säterierna Tyresö slott och Skarpnäck.

Yta: 331,75 hektar
Invånarantal: 9989, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Älta om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Älta.

I Älta fanns det totalt 1 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Älta. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Älta som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Stockholm.