Låssmed i Åkersberga

Annons:

Låssmed i Åkersberga - duktiga och erfarna låssmeder i Åkersberga som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Åkersberga. Sammanlagt finns det 3 olika låssmeder i Åkersberga som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Åkersberga eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Åkersberga rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Åkersberga för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Åkersberga ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Åkersberga

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Åkersberga vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Åkersberga.

Berga Lås & Larm AB
Sågv. 3
184 40 ÅKERSBERGA


Österåkers Lås & Larm AB
08 - 540 662 80Låskompetens I Stockholm AB
Armborstv. 24
184 60 ÅKERSBERGA

Annons:

Kostnad för låssmed i Åkersberga

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Åkersberga erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Åkersberga som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Åkersberga för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Åkersberga

I Åkersberga finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Åkersberga. Nedan finns en del annan information om orten Åkersberga:

Åkersberga är en tätort i Uppland och centralort i Österåkers kommun, Stockholms län. 1901 byggdes en järnvägsstation vid Södra Roslags Kustbana på ett gärde som tillhörde gården Berga i Österåkers socken.

Yta: 1 626,69 hektar
Invånarantal: 28033, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Åkersberga om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Åkersberga.

I Åkersberga fanns det totalt 3 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Åkersberga. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Åkersberga som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Stockholm.