Låssmed i Torshälla

Annons:

Låssmed i Torshälla - duktiga och erfarna låssmeder i Torshälla som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Torshälla. Sammanlagt finns det 1 olika låssmeder i Torshälla som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Torshälla eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Torshälla rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Torshälla för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Torshälla ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Torshälla

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Torshälla vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Torshälla.

Lås & Nyckelservice i Torshälla
Aliforsg. 1
644 32 TORSHÄLLA

Annons:

Kostnad för låssmed i Torshälla

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Torshälla erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Torshälla som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Torshälla för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Torshälla

I Torshälla finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Torshälla. Nedan finns en del annan information om orten Torshälla:

Torshälla är en tätort i Eskilstuna kommun i Södermanlands län. Torshälla är en tidigare handels- och hantverksstad, grundad på medeltiden som handelscentrum för landskapet Rekarne. Sedan 1800-talet finns även en större stålindustri vid Nyby bruk, en bruksort som idag är sammanväxt med Torshälla.

Yta: 563,77 hektar
Invånarantal: 7612, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Torshälla om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Torshälla.

I Torshälla fanns det totalt 1 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Torshälla. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Torshälla som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Södermanland.