Låssmed i Strängnäs

Annons:

Låssmed i Strängnäs - duktiga och erfarna låssmeder i Strängnäs som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Strängnäs. Sammanlagt finns det 2 olika låssmeder i Strängnäs som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Strängnäs eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Strängnäs rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Strängnäs för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Strängnäs ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Strängnäs

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Strängnäs vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Strängnäs.

Lås & Säkerhetstjänst i Mälardalen AB
Brunnsv. 29
645 43 STRÄNGNÄS


CERTEGO
Bataljonsgatan 19
645 35 Strängnäs

Annons:

Kostnad för låssmed i Strängnäs

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Strängnäs erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Strängnäs som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Strängnäs för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Strängnäs

I Strängnäs finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Strängnäs. Nedan finns en del annan information om orten Strängnäs:

Strängnäs är en tätort i Södermanland och centralort i Strängnäs kommun i Södermanlands län. Staden är belägen vid Mälarens södra strand, mellan Södertälje och Eskilstuna, och är biskopssäte för Strängnäs stift. Stadsbilden domineras av domkyrkan på Kyrkberget.

Yta: 653,10 hektar
Invånarantal: 12856, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Strängnäs om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Strängnäs.

I Strängnäs fanns det totalt 2 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Strängnäs. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Strängnäs som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Södermanland.