Låssmed i Katrineholm

Annons:

Låssmed i Katrineholm - duktiga och erfarna låssmeder i Katrineholm som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Katrineholm. Sammanlagt finns det 1 olika låssmeder i Katrineholm som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Katrineholm eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Katrineholm rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Katrineholm för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Katrineholm ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Katrineholm

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Katrineholm vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Katrineholm.

CERTEGO
Fredsg. 44
641 31 KATRINEHOLM

Annons:

Kostnad för låssmed i Katrineholm

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Katrineholm erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Katrineholm som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Katrineholm för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Katrineholm

I Katrineholm finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Katrineholm. Nedan finns en del annan information om orten Katrineholm:

Katrineholm är en tätort i Södermanland och centralort i Katrineholms kommun i Södermanlands län. Den grundades först som ett stationssamhälle kring Västra stambanan och fick 1883 status som municipalsamhälle. 1917 fick Katrineholm stadsrättigheter. Namnet Katrineholm kommer från gården Katrineholm vid sjön Näsnaren.

Yta: 1 146,25 hektar
Invånarantal: 21993, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Katrineholm om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Katrineholm.

I Katrineholm fanns det totalt 1 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Katrineholm. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Katrineholm som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Södermanland.