Låssmed i Vellinge

Annons:

Låssmed i Vellinge - duktiga och erfarna låssmeder i Vellinge som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Vellinge. Sammanlagt finns det 1 olika låssmeder i Vellinge som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Vellinge eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Vellinge rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Vellinge för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Vellinge ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Vellinge

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Vellinge vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Vellinge.

LÅ:s Låsteknik
Krattv. 143
235 99 Vellinge

Annons:

Kostnad för låssmed i Vellinge

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Vellinge erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Vellinge som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Vellinge för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Vellinge

I Vellinge finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Vellinge. Nedan finns en del annan information om orten Vellinge:

Vellinge (äldre stavningar: Hvellinge, Vällinge) är en tätort och centralort i Vellinge kommun i Skåne län. Norra delen av tätorten ligger i Eskilstorps socken och här finns Eskilstorps kyrka. Centrala och södra delen är kyrkbyn i Vellinge socken med Vellinge kyrka. Orten är belägen på Söderslätt...

Yta: 316,69 hektar
Invånarantal: 6304, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Vellinge om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Vellinge.

I Vellinge fanns det totalt 1 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Vellinge. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Vellinge som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Skåne.